Vyhnite sa nákupnému šialenstvu: Top 3 vianočné darčeky kúpené cez internet

TA3/zm
14.12.2021 16:00

Časť obchodov je zatvorená a tá druhá praská vo švíkoch. Vyhnite sa všetkým predvianočným nástrahám, od tlačenice až po vírusy a nakúpte darčeky z pohodlia domova. Že neviete, čo také zohnať pre svojich blízkych online? Tu je hitparáda najobľúbenejších darčekov.

Vyhnite sa nákupnému šialenstvu: Top 3 vianočné darčeky kúpené cez internet
Pexels/Max Fischer

Neskoré zháňanie vianočných darčekov je jedným zo stresových faktorov, ktorými ľudia trpia pred sviatkami. Aby ste nepatrili do tejto kategórie, je najvyšší čas začať objednávať, čo bude pod stromčekom. Inšpirujte sa najčastejšími vecami, ktoré ľudia objednávajú cez internete a dávajú svojim blízkym darom.

Oblečenie a doplnky

Obľúbená kategória žien je jednoznačne móda, ale aj bytový dizajn. Ak poznáte vkus a veľkosť osoby, ktorú chcete obdarovať, potom smelo do nákupov cez internet. V dnešnej dobe sa naozaj nemusíte bať, aj keby ste trafili vedľa. Všetko sa dá veľmi jednoducho vrátiť alebo vymeniť.

Pre nákup oblečenia si vyberajte overené stránky, ideálne eshopy kamenných predajní väčších reťazcov. Práve tie majú zákaznícky servis vyšperkovaný do detailov a nerobia žiadne problémy, keby darček nesadol. Navyše, väčšina z nich má bezplatného kuriéra pre vrátenie tovaru, takže ani nebudete musieť chodiť na poštu.

Ak si skutočne neviete rady, čo módne by ste darovali pod stromček, môžete staviť na poukážky. Mimochodom, práve tie sú na popredných priečkach online vianočných darčekov.

Poukážky

Tu sa medze naozaj nekladú. Ak ste zachytili, že vaša blízka osoba túži po niečom z konkrétneho obchodu, alebo by si priala určitú službu, obdarujte ju poukážkou. Toto slovo predstavuje nespočetné množstvo darčekov. Od poukážky na manikúru, ku kaderníkovi, cez voucher na nákup oblečenia alebo kozmetiky, až po predplatený zážitok.

Práve kurzy a akékoľvek iné zážitkové darčeky sú mimoriadne obľúbené u mužov. Samozrejme, treba sa trafiť a vedieť, či váš partner ocení jazdu na traktore alebo kurz maľovania. Pre tieto účely vám výborne poslúžia zľavové portály. Nejde len o to, že pri nákupe ušetríte, ale nájdete tu na jednom mieste naozaj mnoho inšpiratívnych nápadov.     

Knihy

Knihy sú vianočná klasika, ktorú niekto možno neocení, ale vo väčšine prípadov práveže poteší. Na čitateľský darček nepotrebujete otvorené obchody, stačia eshopy, ktoré veľké reťazce majú dokonca s dopravou zadarmo.

Na jednom mieste opäť nájdete kopec inšpirácie, ale zároveň môžete pár klikmi vyriešiť hneď viacerých členov rodiny, od najmenších po najväčších.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok