Škoda zverejnila prvé skice zachytávajúce faceliftovaný Karoq

TA3/SZ
22.11.2021 11:00

Automobilka Škoda začína s postupným odhaľovaním omladeného SUV Karoq. Zverejnené boli prvé skice, ktoré poodhaľujú novú podobu. Finálnu podobu uvidíme ešte tento rok

Škoda zverejnila prvé skice zachytávajúce faceliftovaný Karoq
Škoda

Predná časť prešla vcelku výraznou zmenou, ktorá prinesie väčšiu a širšiu masku chladiča so zdvojeným rebrovaním. Po bokoch šesťuholníkovej prednej masky vidíme LED svetlá s novým, užším tvarom, ktoré končia až tesne pri maske chladiča. Majú taktiež aj novú grafiku denného svietenia, ktorého línia sa po novom delí na dve časti.

Zadná časť pôsobí taktiež moderným a sviežim dojmom, ktorý dotvára výraznejšia odtrhová hrana piatych dverí a taktiež budeme pravdepodobne svedkami novej grafiky svetiel aj v zadnej časti auta. Pri pohľade na tvarovanie zadného nárazníku, ktorý je doplnený o čierny difúzor si môžte všimnúť opäť použitie nápisu Škoda namiesto loga značky. Celkovo sa dá zo skíc vyčítať, že Karoq bude opäť o čosi vyspelejšie auto s atraktívnym a moderným dizajnom.

Karoq Škoda

Premiéra nového Karoqu je naplánovaná na koniec novembra, čo znamená, že už o pár dní sa dozvieme všetky podrobnosti a budeme mať možnosť vidieť omladený Karoq vo finálnej podobe.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok