Kontroverzný prieskum: Pandémia zvýšila záujem párov o skupinový sex

TA3/zm
12.11.2021 08:00

Čo sa stane s partnerstvom, ak vás takmer na dva roky zavrú doma? Odpoveď poskytol kontroverzný americký prieskum, ktorý tvrdí, že vzťahy trpia ponorkovou chorobou, a preto si čoraz častejšie spestrujú intímny život.

Kontroverzný prieskum: Pandémia zvýšila záujem párov o skupinový sex
Pexels/cottonbro

Tohtoročný prieskum Kinseyho inštitútu prišiel so zaujímavým zistením. Odkedy po celom svete zúri pandémia, zmenili sa u párov sexuálne preferencie. Dvojice sa zrejme doma nudia, a ta, aspoň u Američanov, stúpol záujem o skupinový sex.

Nuda v spálni

Dve tisícky Američanov sa zapojili do šteklivej ankety, ktorá skúmala, ako lockdowny a koronavírus ovplyvnil ich preferencie v intímnom živote. Až 23 percent dvojíc pritom bez hanby uviedlo, že začali uvažovať alebo už aj zažili styk v trojici, prípadne skupinový sex.

Následne sa opýtaní dobrovoľníci mali vlastnými slovami vyjadriť, prečo takto uvažujú a väčšina sa zhodovala na tom, že pred pandémiou by pre nich „trojka“ nebola nikdy témou, ale aktuálne ju kvôli nude a stereotypu chcú vyskúšať.

Spomínaný prieskum sa realizoval spolu s predajcom erotických hračiek Lovehoney, ktorý potvrdil, že vzrástol aj záujem o sexuálne pomôcky a vo veľkom ľudia sťahujú zoznamovacie aplikácie, na ktorých nájdu podobne naladené páry alebo jednotlivcov.  

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok