Naď: Stojím za zásahom polície v Piešťanoch proti antirúškarom, mohol byť ešte tvrdší

TA3 TASR
6.11.2021 14:22

Minister obrany Jaroslav Naď sa postavil za zásah polície proti skupine ľudí bez rúšok v Piešťanoch. Je dokonca presvedčený, že mohol byť ešte tvrdší.

48. schôdza Národnej rady SR
TA3 / David Duducz

"Stále tá istá skupina výtržníkov, ktorí pre našu spoločnosť nerobia nič dobré. Naopak, porušujú zákony, provokujú, ničia, urážajú, vyhrážajú sa," napísal šéf rezortu obrany na sociálnej sieti.

Ak si podľa jeho slov nedokáže štát poradiť s touto malou skupinou porušujúcou existujúce právne normy, väčšia, slušná časť obyvateľov bude trpieť. "To nesmieme pripustiť. Zásahy polície sú oprávnené a keď platení provokatéri budú porušovať zákony aj naďalej, dostanú adekvátnu odpoveď," skonštatoval Naď.

Voči osobám, ktoré si odmietali v jednom supermarkete v Piešťanoch nasadiť respirátory, nechceli opustiť priestor a blokovali ostatným nakupujúcim prístup k pokladnici, zasahovala vo štvrtok polícia.

Privolali ju zamestnanci a súkromná bezpečnostná služba, ktorí nedokázali situáciu s nimi vyriešiť. Pri zásahu musela polícia použiť aj donucovacie prostriedky. Podporu polícii vyjadril aj premiér Eduard Heger a minister vnútra Roman Mikulec.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok