Táslera vždy fascinovala spravodajská televízia. Prinášať správy nie je jednoduché, hovorí Nagy

TA3
11.9.2021 08:00

Jediná spravodajská televízia na Slovensku oslavuje 20. výročie. Televízia TA3 je podľa prieskumu prestížneho Reuters Institute na Oxfordskej univerzite najdôveryhodnejšou mediálnou značkou. K narodeninám jej blahoželali aj známe tváre.

Táslera vždy fascinovala spravodajská televízia. Prinášať správy nie je jednoduché, hovorí Nagy
TA3

"V dnešnej dobe mnohých informácií je veľmi vzácne, keď ktokoľvek prináša objektívne informácie a ešte zaujímavou formou," myslí si premiér Eduard Heger, ktorý Televízii TA3 zaželal veľa objektivity a kreativity.

Ivan Tásler sám hovorí, že mal to šťastie, že sa o Televízii TA3 dozvedel ešte skôr, ako začala vysielať. "Vždy ma fascinovala spravodajská televízia a som rád, že takú televíziu na Slovensku máme," hovorí. Televízii zaželal hlavne veľa pravdy.

Peter Nagy zachytil vysielanie Televízie TA3 už od jej prvého dňa. "Už je to dvadsať rokov, čo mi kamarát volal do auta, že zapni si rýchlo TA3, horí New York," spomína si spevák. Pripomína, že ľudia vidia, že prinášať správy často nie je jednoduché. Aj preto televízii želá, aby sa jej darilo prinášať ľuďom správy čo najrýchlejšie a najpravdivejšie.

Ján Ďurovčík tiež zachytil vysielanie Televízie TA3 od jej prvého dňa, keď hľadal informácie o útokoch v New Yorku. "Odvtedy je TA3 so mnou spojená denne," hovorí známy choreograf, ktorému dávajú najlepší obraz o tom, čo sa deje, hlavne tlačové besedy.

Televízia TA3 je podľa moderátorky Zuzany Strakovej Wenzlovej ako živý organizmus. Preto jej okrem iného želá, aby sa pohybovala v dobrej spoločnosti, a teda mala zvedavých a náročných divákov. 

Redaktor Martin Linhart pracuje v Televízii TA3 už 18 rokov. Je preňho však stále atraktívna tým, že dáva šancu jemu aj divákom byť pri tom, keď sa dejú dôležité veci. 

Športový moderátor Dušan Gabáni pracuje v Televízii TA3 od úplného začiatku. Spomína si aj na ťažký rozbeh, no diváci si podľa neho zvykli najmä na to, že TA3 prináša objektívne spravodajstvo. 

Riaditeľka reklamnej agentúry Simona Bubánová želá Televízii TA3, aby sa aj naďalej umiestňovala na popredných priečkach v dôveryhodnosti. Je to podľa nej dôležité najmä v tejto dobe, keď sa k ľuďom často dostávajú dezinformácie z rôznych zdrojov a sociálnych sietí. 

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok