Trnavský kraj bude cez víkend očkovať v obchodných centrách. Registrácia nie je potrebná

TA3 TASR
29.7.2021 12:49

V sobotu 31. júla bude Trnavský samosprávny kraj premiérovo očkovať proti ochoreniu COVID-19 aj v obchodných centrách v Galante a Hlohovci. Informovalo o tom komunikačné oddelenie kraja.

Trnavský kraj bude cez víkend očkovať v obchodných centrách. Registrácia nie je potrebná
TASR/AP

V obchodných centrách sa bude očkovať od 10.00 do 17.00 h a bude v nich podávaná jednodávková vakcína Janssen z portfólia Johnson & Johnson. Okrem toho sa budú môcť záujemcovia nechať zaočkovať v troch veľkokapacitných očkovacích centrách samosprávneho kraja počas najbližšieho víkendu. 

Vo veľkokapacitnom očkovacom centre v Skalici budú prítomní aj pediatri a príležitosť nechať sa zaočkovať dostanú aj záujemcovia vo veku od 12 rokov.

Neplnoletí musia prísť so zákonným zástupcom

Na očkovanie sa môžu dostaviť aj ľudia na podanie druhej dávky vakcín Pfizer/BioNTech alebo Moderna, ktorí sú viac ako štyri týždne po prvom očkovaní a preukážu sa o ňom potvrdením. "Je potrebné si priniesť so sebou platný doklad totožnosti, preukaz poistenca a vyplnené dotazníky. Neplnoletí záujemcovia musia prísť v sprievode svojho zákonného zástupcu, a to aj na podanie druhej dávky vakcíny," uviedlo komunikačné oddelenie kraja.

Informácie o očkovaní aj mapy očkovacích centier sú dostupné na webovej stránke zdravazupa.sk/korona/#ockovanie.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok