Pri zásahu NAKA zadržali bývalého riaditeľa daňového úradu v Nitre

TA3
30.6.2021 13:11

Národná kriminálna agentúra zasahovala v stredu ráno v Nitre aj na ďalších miestach. Pri zásahu zadržala pre miliónové vratky DPH aj bývalého riaditeľa daňového úradu v Nitre.

zvjs, kukláči, naka, 1140x
TASR/Martin Baumann

Podľa informácií TA3 zadržali elitní policajti bývalého riaditeľa daňového úradu v Nitre Radoslava Uharku a spolu sním skončil v putách aj muž prezývaný doktor - Ladislav S.

Prípad, pre ktorý bol v stredu bývalý šéf daňového úradu v Nitre zadržaný, súvisí so známymi menami z aktuálne známych najväčších káuz, bývalým riaditeľom Kriminálneho úradu finančnej správy Ľudovítom Makóom, podnikateľom Michalom Suchobom a bývalým riaditeľom Finančnej správy Františkom Imreczem.

Zadržaných previezli po zásahu do budovy Národnej kriminálnej agentúry v Nitre. Tam ich aktuálne vypočúvajú. Jedného z klientov tam má aj advokát Marián Bošanský. Ten informácie o rannom zásahu príslušníkov NAKA potvrdil, no bližšie k veci sa vyjadrovať nechcel. „Je to príliš predčasné, práve som na ceste na úkon, ešte som ani nevidel uznesenie,“ povedal pre TA3.

Zadržanie bývalého riaditeľa daňového úradu v Nitre, podľa našich informácií súvisí s niekoľko miliónovými vratkami na daniach.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok