TA3 bude sledovať odvolacie konanie v prípade vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej

TA3
14.6.2021 15:45

V utorok 15. 6. 2021 bude prebiehať odvolacie konanie v prípade vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Televízia TA3 prinesie exkluzívny obsah v špeciálnom Štúdiu TA3. Živé vstupy prinesie priamo z Najvyššieho súdu Slovenskej republiky v Bratislave, dianie budú sledovať redaktori Martin Linhart a Jozef Šivák.

Nebudú chýbať rozhovory vo forme dokrútok s p. Zlaticou Kušnírovou, matkou zosnulej Martiny Kušnírovej. Hosťom štúdia bude Eva Mišíková, členka Súdnej rady a bývalá prokurátorka. Moderátorom Štúdia TA3 bude Alfonz Šuran. Sledujte odvolacie konanie v utorok 15. 6. 2021 od 9.00 na TA3.

Špecializovaný trestný súd vyhlásil v septembri 2020 rozsudok, v rámci ktorého odsúdil za vraždu Tomáša Szabóa, avšak Mariana Kočnera a Alenu Zsuzsovú oslobodil. Najvyšší súd môže pôvodný rozsudok potvrdiť alebo zrušiť a prípad vrátiť Špecializovanému súdu v Pezinku.

Sledujte Štúdio TA3 k odvolaciemu konaniu v prípade vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej v utorok 15. 6. 2021 od 9.00 na TA3.

Rýchlo, overene, naživo

TA3 má už 20 rokov nezastupiteľné miesto na slovenskom mediálnom trhu ako jediná spravodajská televízia. Patrí medzi najdôveryhodnejšie mediálne značky, čo opakovane potvrdzujú prieskumy britského Inštitútu Reuters pre výskum žurnalistiky na Oxfordskej univerzite. Televíziu TA3 si podľa peoplemetrového merania zapne denne viac ako 1 mil. divákov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok