PR správa Ekonomika

Wexo Token ‒ prvá slovenská kryptomena na Blockchaine Cardano

PR
4.5.2021 07:00

Slovenská technologická spoločnosť CRYPTON DIGITAL, SE prichádza s vlastnou kryptomenou ‒ WEXO DeFi Token. S novinkou súvisí aj rast spoločnosti do nových krajín, ako Estónsko a Malta. Výsledkom práce rastúceho tímu vývojárov je prvá slovenská kryptomena registrovaná na Blockchaine Cardano. Fanúšikom kryptomien a milovníkom technologických fintechov je už WEXO Token k dispozícii.

Wexo Token ‒ prvá slovenská kryptomena na Blockchaine Cardano

Cardano (ADA) má už stálu pozíciu medzi najrýchlejšie rastúcimi blockchainovými aktívami. Vznikla v 2017, ako platformová kryptomena s decentralizovaným blockchainom. Dokáže spracovať viac transakcií pri zachovaní priateľskej ceny. Vo svete kryptomien je Cardano známe spoľahlivou ochranou údajov používateľov, integráciou technológie distribuovanej hlavnej knihy a inteligentnej zmluvnej infraštruktúry. Preto CRYPTON DIGITAL, SE, ako prvá slovenská spoločnosť, prepojí svoj WEXO Token s touto platformou.

,,Wexo Token je zavŕšením náročnej práce a zároveň štartom do novej. Máme za sebou všetky štádiá, rovnako ako iní nadšenci kryptomien. Inšpiroval nás bitcoin a sila jeho myšlienky sa rokmi potvrdila. Dnes ho ľudia nadšene kupujú nielen jednotlivo, ale veľký dopyt cítime aj na kryptomenových portfóliách. Máme za sebou dva roky intenzívnej práce na fintech platforme WEXO. Prostredníctvom nej si už majitelia komfortne obsluhujú svoje kryptomeny. WEXO Token je preto prirodzeným pokračovaním v tom, čo chystáme ďalej,“ uviedol Peter Mariš, spoluzakladateľ a CMO CRYPTON DIGITAL, SE.

wexo3_0a140371-de0a-5b2c.jpg

Spustenie predaja Wexo DeFi Tokenu prostredníctvom aplikácie WEXO je otázka najbližších hodín. Ostáva posledný krok, schválenie aktualizovanej aplikácie spoločnosťou Apple.

Vedenie spoločnosti verí, že Wexo Tokenom by časom mohlo disponovať jedno percento obyvateľov Európy. Aktuálne spoločnosť spustila interný predaj. Záujem prejavili už existujúci klienti a partneri vývojárskej spoločnosti. V budúcom roku by mohol Wexo Token vstúpiť na burzu.

,,Celý kryptomenový svet výrazne napreduje. CRYPTON DIGITAL, SE rastie s ním. Máme množstvo ďalších technologických ambícií a plánov. Preto sme znásobili počet kolegov v tímoch pre vývoj, obchod, stratégie či služby klientom. Všetci intenzívne pracujú a nadšenci fintech noviniek majú možnosť byť súčasťou našej práce prostredníctvom Wexo DeFi Tokenu,“ doplnil Milan Božik, spoluzakladateľ a CEO CRYPTON DIGITAL, SE.

Wexo Token reprezentuje aplikáciu Wexo. Tú autori WEXO od začiatku prezentujú ako inovatívnu fintech platformu, ktorá užívateľom v krátkom čase umožní neobmedzené využívanie kryptomien, podobne ako dnes využívame bežné fiat meny.

wexo2_0a14036f-de8f-0fb7.png

,,Už dnes platíme fiat menou prostredníctvom telefónu, hodiniek či náramku, ba dokonca len načítaním biometrických údajov. Prečo by sme nemohli nahradiť fiat menu kryptomenou? A využívať ich úplne rovnako, akurát možno lacnejšie a rýchlejšie. Wexo bude poskytovať všetky tieto služby, ale zároveň prepája klasický fiat svet so svetom kryptomien,“ priblížil smerovanie platformy WEXO Peter Mariš z CRYPTON DIGITAL, SE.

Pre nových užívateľov, ktorí si chcú „preniesť“ svoje kryptomeny, WEXO už dnes ponúka peňaženky pre bitcoin, ethereum, litecoin, tether, trueUSD. Onedlho pribudnú Zcash, Basic Attention Token, OMG Network a Chainlink.

Produktovo časť služieb projektu WEXO aktuálne zastrešuje česká partnerská spoločnosť UPDN ONE, s. r. o. s bohatými skúsenosťami na finančnom trhu. CRYPTON DIGITAL, SE financuje projekt z vlastných zdrojov, ponúka však aj možnosti pre partnerov, ktorí chcú participovať na projekte WEXO a profitovať tak zo zisku inovatívneho produktu.

https://wexotoken.com/legal/WexoTokenWhitePaper.pdf

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok