PR správa

V Eurojackpote uspeli Slováci aj so stávkami z pohodlia domova

PR
28.10.2020 14:52

Slovenskí hráči lotérie Eurojackpot sa vďaka fantastickému úspechu supermilionára z východného Slovenska mohli presvedčiť, že šance na výhru jackpotu v atraktívnej medzinárodnej lotérii majú aj oni. Fantastický, takmer 59-miliónový jackpot vyhral 16. októbra 2020 práve jeden z nich. Úspešný hráč si síce stavil cez terminál predajnej siete spol. TIPOS, ale doterajšie úspechy Slovákov dokazujú, že skvelé výhry možno získať aj inými spôsobmi uzatvárania stávok – cez internet či SMS. V čase pandémie ide o ideálnu formu uzatvárania stávok.

V Eurojackpote uspeli Slováci aj so stávkami z pohodlia domova

„Uzatváranie stávok cez internet či SMS, ktoré spoločnosť TIPOS ponúka, je ideálnym spôsobom ako si zasúťažiť o skvelé výhry a zároveň hrať z pohodlia domova. Aj v čase obmedzení spojených s koronavírusom tak majú hráči veľké šance na výhry, napríklad aj v obľúbenej číselnej lotérii Eurojackpot,“ informovala Ivana Skokanová, hovorkyňa spoločnosti TIPOS.

Národná lotériová spoločnosť TIPOS eviduje od spustenia lotérie Eurojackpot na Slovensku začiatkom októbra 2015 až do dnešného dňa celkovo 57 výhier v prvom až treťom výhernom poradí. „Okrem uzatvárania stávok cez sieť terminálov na predajných miestach spol. TIPOS majú naši hráči možnosť uzatvoriť svoje stávky aj v pohodlí domova prostredníctvom hráčskeho konta na internetovom portáli eTIPOS.sk alebo cez SMS správu, ktorú v náležitom tvare odošlú na číslo 3333,“ vysvetlila podrobnosti Ivana Skokanová.

V čase, keď sa ľudia z dôvodu aktuálnej koronavírusovej pandémie vo veľkej miere zdržiavajú v bezpečí svojich domovov, môžu hráči Eurojackpotu naplno využívať hráčsky portál spol. TIPOS. „Odkedy Slovensko vstúpilo do lotérie Eurojackpot, spol. TIPOS eviduje dve skvelé vysoké výhry, ktoré získali hráči vďaka internetovým stávkam,“ povedala Skokanová. „Prvá vo výške 178 261,20 eur je z konca januára 2018, druhá je z 12. apríla 2019 vo výške 480 924,20 eur,“ doplnila Skokanová.

Za päť rokov Eurojackpotu na Slovensku si na svoje prišli aj hráči, ktorí uzatvárajú svoje stávky cez SMS správy a prostriedok na to, ako si staviť, majú doslova „vo vrecku“. „TIPOS eviduje doteraz tri výhry v druhom a treťom výhernom poradí, ktoré získali eurojackpotoví hráči vďaka SMS stávkam,“ informovala Skokanová. „Išlo tiež o veľmi zaujímavé výhry, ktoré sa pohybujú v státisícoch. Jeden hráč napríklad vyhral 421 735,30 eur, a to za stávku cez SMS správu, ktorá ho vyšla na 3 eurá,“ uviedla. Podľa Skokanovej ide aj o doteraz najvyššiu výhru, akú získal hráč s SMS stávkou v Eurojackpote.

„Aj tieto výherné štatistiky dokazujú, že vyhrať atraktívne výhry je možné aj bez toho, aby ste vôbec museli niekam chodiť. Stačí uzatvoriť stávku cez internet alebo poslať SMS správu. Na výhru jackpotu máte rovnakú šancu ako v prípade stávok uzatváraných prostredníctvom predajných miest,“ uzavrela Skokanová.

Slovensko sa do medzinárodnej lotérie Eurojackpot zapojilo po prvýkrát 9. októbra 2015. Do tejto obľúbenej medzinárodnej lotérie je momentálne zapojených 18 členských štátov (Chorvátsko, Česká republika, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Nemecko, Maďarsko, Island, Taliansko, Lotyšsko, Litva, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Slovensko, Slovinsko, Španielsko, Švédsko).

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok