Zverejnili prvé fotografie princa Louisa, ich autorkou je samotná matka

TA3 TASR
6.5.2018 07:42

Britská kráľovská rodina zverejnila prvé oficiálne fotografie princa Louisa, ktorý sa narodil 23. apríla princovi Williamovi a jeho manželke Catherine. Kensingtonský palác zverejnil dva zábery najnovšieho člena kráľovskej rodiny, ktoré dokumentujú jeho prvé dni na svete.

Jedna z fotografií bola zhotovená 26. apríla, keď mal princ Louis len tri dni. Na druhej fotografii vidno princeznú Charlotte, ako drží v náručí svojho spiaceho novonarodeného brata a bozká ho na čelo. Táto fotografia súrodencov vznikla 2. mája  - v deň tretích narodenín princeznej Charlotte.

Ich autorkou je ich matka Kate, ktorá ich odfotila v Kensingtonskom paláci. Louisov starší brat, 4-ročný princ George, na fotografiách nie je. Kensingtonský palác uviedol, že William a vojvodkyňa z Cambridgea majú radosť z toho, že sa o fotografie môžu podeliť. Kráľovský pár sa chce zároveň verejnosti poďakovať za "všetky správy", ktoré od Louisovho narodenia dostal. Novorodený syn britského princa Williama a vojvodkyne z Cambridgea dostal meno Louis Arthur Charles. Je tretím potomkom tohto kráľovského páru a piatym v nástupníckej línii na britský trón.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok