Tak takto?!: Fico opäť vytiahol Sorosa, Matovič si stále nedá pokoj so Sputnikom a Rusmi

TA3
26.4.2021 07:55

Nová vláda, nové problémy. Aj keď už nie sme denno-denne konfrontovaní s výstrelkami bývalého premiéra a ministra financií Igora Matoviča, neznamená to, že situácia na politickej scéne sa už upokojila.

Tak takto?!: Fico opäť vytiahol Sorosa, Matovič si stále nedá pokoj so Sputnikom a Rusmi
TASR/Jaroslav Novák

Za necelý mesiac vládnutia novej vlády sme stihli diplomatický škandál s návštevou nového ministra financií v Moskve a Budapešti, dozvedeli sme sa, že sa o zmluve o Sputniku nič nedozvieme, vyhostili sme troch ruských diplomatov v reakcii na účasť ruských špiónov vo výbuchu v českých Vrbeticiach.

Na opozičnej strane politického spektra je rovnako veselo. Predseda Smeru- SD Robert Fico stihol opäť vytiahnuť svoju obľúbenú agendu - Georga Sorosa a imigrantov.

Najspokojnejší môže byť šéf Sme rodina Boris Kollár. Ten totiž zostal počas turbulencií v ústraní a vyťažil zo svojej taktiky najvyšší rast preferencií - straníckych aj svojich osobných.

Na rozloženie síl po vládnej kríze a kauzy prvého mesiaca novej vlády Eduarda Hegera sa v dnešnej relácii Tak takto?! o 12:30 pozrie Anka Žitná so svojím hosťom - expertom na marketing a komunikáciu Pavlom Minárom.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok