PR správa

Tipos vyplatil hráčom neuveriteľných 615 miliónov eur

PR
17.2.2021 13:12

136 ostrovov v Taliansku, 205 superdrahých áut Bugatti Veyron, 175 najdrahších domov v Bratislave alebo 7 superluxusných 77 metrových jácht... To všetko by sa dalo kúpiť za peniaze, ktoré v roku 2020 vyhrali vďaka hrám zákazníci národnej lotériovej spoločnosti. Rekordné výsledky TIPOSu za rok 2020, čo sa týka výšky obratu a zisku spoločnosti, sa totiž odzrkadlili aj vo výške vyplatených výhier. Spoločnosť TIPOS vyplatila v roku 2020 hráčom výhry vo výške takmer 615 mil. EUR.

Tipos vyplatil hráčom neuveriteľných 615 miliónov eur
TASR

Obľúbené číselné lotérie priniesli hráčom výhry v celkovej výške viac ako 162 mil. EUR. „Najviac stávok  uzatvorili naši hráči v hre LOTO, nasledovala lotéria Eurojackpot. V týchto dvoch číselných lotériách sme vyplatili aj najvyššie výhry. V Eurojackpote sme navyše minulý rok  vyplatili doteraz vôbec najvyššiu výhru – takmer 59 mil. EUR jednému hráčovi,“ uviedla hovorkyňa spoločnosti TIPOS Ivana Skokanová. Za pozornosť stojí i výška výhier z „rýchloobrátkových“ hier KLUB KENO a eKLUB KENO, v ktorých hráči vlani získali výhry v celkovej hodnote takmer 13,8 mil. EUR.

Darilo sa aj hráčom žrebov. „Okamžité lotérie, známejšie ako žreby, zažívajú z roka na rok významnejšie úspechy. Ich popularita rastie. Dokonca aj v súčasnosti, a to napriek tomu, že predaja žrebov sa dotkla aj koronakríza. Predaju žrebov sa stále darí a darí sa aj tým, ktorí ich kupujú,“ vysvetlila Skokanová. Spoločnosť TIPOS totiž vyplatila v minulom roku výhercom okamžitých lotérií až 48,5 mil. EUR.

Získať zaujímavé výhry mohli v minulom roku aj internetoví hráči. Hráčom vďaka výhram v internetových hrách vyplatila spoločnosť TIPOS takmer 404 mil. EUR. Aj táto čiastka svedčí o tom, že internetoví hráči si herný portál eTIPOS.sk obľúbili. „Našim cieľom je ponúknuť hráčom zábavu. Preto kladieme dôraz na to, aby naši hráči našli na našom portáli vždy nejaké inovácie, nové hry, bonusy či turnaje. Nezabúdame ani na bezpečnosť internetového hráčskeho prostredia. TIPOS je držiteľom certifikátu Svetovej lotériovej asociácie WLA-SCS, podľa ktorého naša spoločnosť dodržiava Štandard systému riadenia bezpečnosti. Aj preto je teda náš internetový portál veľmi obľúbený,“ doplnila Skokanová.

Spoločnosť TIPOS ponúka hráčom zábavu vo viacerých oblastiach. V portfóliu svojich produktov a služieb má obľúbené číselné lotérie, okamžité lotérie známe ako žreby, rovnako ako internetové hry. Táto ponuka priniesla za rok 2020 hráčom dokopy takmer 615 mil. EUR na vyplatených výhrach.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok