Matovič a Naď vraj klamú. Raši poprel, že vlastní vilu v Chorvátsku

TA3
26.1.2021 14:58

Richard Raši tvrdí, že nikdy nevlastnil žiadnu nehnuteľnosť v Chorvátsku a ostro sa ohradil voči výrokom premiéra Igora Matoviča a ministra obrany Jaroslava Naďa v televíznej diskusnej relácii a na sociálnych sieťach. Strana Hlas-SD, v ktorej je Raši podpredsedom, bude tieto klamstvá riešiť v trestnoprávnom a aj v občianskoprávnom konaní.

Matovič a Naď vraj klamú. Raši poprel, že vlastní vilu v Chorvátsku
TASR/Martin Baumann

"Ostro sa ohradzujem voči klamstvám ministra obrany Jaroslava Naďa a premiéra Igora Matoviča," vyjadril sa Raši v oficiálnom stanovisku s tým, že v Chorvátsku žiadnu nehnuteľnosť nevlastnil, nevlastní a ani nad tým neuvažuje. Informácie o vile v obci Rogoznica zdieľali Matovič a Naď na svojich facebookových profiloch.

"Keď som v minulosti v Chorvátsku dovolenkoval, vždy som bol ubytovaný v hoteloch, alebo v oficiálnych apartmánových domoch určených na prenájom, za ktoré som tak, ako každý turista, musel riadne zaplatiť cenu obvyklú v danom mieste a v danom čase," vyjadril sa podpredseda mimoparlamentnej strany. Hlas-SD bude kauzu riešiť v trestnoprávnom aj v občianskoprávnom konaní.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok