Dvojicu z prípadu Jána Kuciaka obvinili z ďalšej vraždy

TA3 TASR
13.5.2019 14:00

Neslávne známi muži z kauzy vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej majú na krku ďalšie obvinenie z vraždy. Vyšetrovateľ NAKA obvinil Tomáša Szabóa a Miroslava Marčeka v prípade vraždy podnikateľa.

Vyšetrovateľ Národnej protizločineckej jednotky NAKA vzniesol obvinenie Tomášovi Szaboóvi a Miroslavovi Marčekovi za obzvlášť závažný zločin úkladnej vraždy podnikateľa. Obaja sú obvinení aj v prípade vraždy novinára Jána Kuciaka. 

"Obvinení muži po vzájomnej predchádzajúcej dohode v decembri 2016 strelnou zbraňou zavraždili poškodeného P.M., po násilnom vniknutí do jeho rodinného domu s cieľom získať majetkový prospech," informovala polícia na svojom profile na sociálnej sieti s tým, že v rieke sa našla vražedná zbraň.

Zrejme ide o podnikateľa Petra Molnára. Zbraň nemeckej výroby údajne našli príslušníci Lynx Commanda v Malom Dunaji. Marček, ktorý sa údajne priznal i k streľbe na Jána Kuciaka a Martinu Kušnírovú, mal polícii ukázať aj miesto vo Váhu v Kolárove, kde sa našla časť zbrane, zrejme hlaveň.

Kto je kto v prípade Kuciak:

Údajný objednávateľ vraždy: M. Kočner
Údajná objednávateľka, sprostredkovateľka a Kočnerova "volavka": Alena Zsuzsová
Údajný sprostredkovateľ, ktorý spolupracuje s políciou: Zoltán Andruskó
Bývalý vyšetrovateľ, o ktorom sa pôvodne písalo ako o strelcovi: Tomáš Szabó
Údajný pomocník a šofér a bývalý vojak. Mal sa priznať, že strieľal: Miroslav Marček

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok