Našli zbraň, ktorou zavraždili Kuciaka? Objavili jednu a časť inej

TA3 TASR
17.4.2019 09:11

Miroslav Marček jeden z obvinených v prípade vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, mal polícii ukázať miesta v Kolárove, na ktorých sa našli zbrane.

Informuje o tom portál tvnoviny.sk, podľa ktorého mal Miroslav Marček pred troma rokmi z jednej zbrane strieľať na zavraždeného podnikateľa Petra Molnára v Kolárove. Zbraň nemeckej výroby našli podľa portálu príslušníci Lynx Commanda v Malom Dunaji v utorok 16. apríla popoludní.

Marček, ktorý sa priznal i k streľbe na Jána Kuciaka a Martinu Kušnírovú, mal polícii ukázať aj miesto vo Váhu v Kolárove, kde sa našla časť zbrane, údajne hlaveň. Zatiaľ nie je jasné, či ide o súčasť zbrane použitú pri vražde mladej dvojice, tvrdia tvnoviny.sk. Oba nálezy podľa neho polícia podrobí expertíze a pátranie má v uvedených lokalitách pokračovať aj v stredu.

Ministerka vnútra Denisa Saková zatiaľ nemá bližšie informácie k nájdenej zbrani v Malom Dunaji a hlavne zbrane vo Váhu v Kolárove, ale bude ju to zaujímať. Uviedla to pred rokovaním vlády. "Komunikácie ohľadom tohto prípadu má na starosti a v kompetencii špeciálna prokuratúra," poznamenala Saková s tým, že v prípade poskytnutia informácií verejnosti to bude z tej strany. Saková doplnila, že v prípade, že by išlo o vražednú zbraň, potešilo by ju to a bol by to pre ňu dobrý darček k jej narodeninám.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok