Fica nehospitalizovali, bol vraj len na vyšetrení u srdciarov

TA3 TASR
13.3.2019 12:45

Robert Fico mal mať podľa informácií TASR opäť zdravotné problémy. Informácie o jeho hospitalizácii sa však nepotvrdili. Podla Denníka N bol na vyšetrení v bratislavskom Národnom ústave srdcovo-cievnych chorôb. Hovorca Smeru Ján Mažgút pre Sme uviedol, že Fico má zdravotné problémy, ale ide vraj len o vírusové ochorenie.

Fica nehospitalizovali, bol vraj len na vyšetrení u srdciarov
TASR

Jeho zdravotné problémy mali byť aj dôvodom zrušenia stredajšieho rokovania koaličnej rady. Smer-SD informáciu nepotvrdil, koaličná rada bola podľa hovorcu Jána Mažgúta zrušená na základe dohody partnerov. Zísť by sa mala na budúci týždeň, avizoval premiér Peter Pellegrini.

Lídri Smeru-SD, SNS a Mosta-Híd mali hovoriť o finančnej pomoci v rámci Dohody o obrannej spolupráci so Spojenými štátmi americkými, či návrhoch na zmeny daní a voľbe kandidátov na ústavných sudcov. Otvorená je aj otázka nového ministra financií po Petrovi Kažimírovi, ktorý odchádza na post guvernéra Národnej banky Slovenska.

Expremiérovi Ficovi na jar 2016 operovali srdce v Národnom ústave srdcových a cievnych chorôb v Bratislave. O aký zákrok išlo, doteraz oficiálne nepotvrdili.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok