Okradli štáb Perinbaby, zlodeji vzali filmárom veľmi cenné veci

TA3
8.11.2018 12:39

Na Spiši okradli štáb režiséra Juraja Jakubiska, ktorý tam nakrúca materiál pre svoj nový film Perinbaba 2. Do izby v jednom z penziónov v Slovenskom raji sa dostal neznámy páchateľ a ukradol batoh s veľmi cenným obsahom. Stalo sa to neskoro večer. Polícia vykonala na mieste potrebné úkony.

Policajný zbor SR na sociálnej sieti informoval o tom, že v stredu vo večerných hodinách doposiaľ neznámy páchateľ najprv prekonal oplotenie penziónu v oblasti Čingov pri obci Smižany v okrese Spišská Nová Ves, potom sa vlámal do jednej z izieb, odkiaľ odcudzil rôzne veci ako elektroniku a peniaze (700 Kč, 100 eur).

Škoda bola políciou predbežne vyčíslená na približne 14 500 eur. "Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Spišskej Novej Vsi začal trestné stíhanie pre zločin krádeže v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody," uvádza polícia s tým, že po páchateľovi pátra. "Ak ste videli niečo podozrivé v daný deň, prípadne narazíte na podozrivé inzeráty, dajte nám vedieť," dodáva.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok