Televízia TA3 o účasti Mariana Kotlebu v relácii V politike

TA3
11.6.2018 11:09

Na základe otázok divákov televízie TA3 k účasti Mariana Kotlebu v relácii V politike, považujeme za potrebné zdôrazniť, že politická strana Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko bola riadne zvolená v parlamentných voľbách 2016. TA3 pozýva pred parlamentnými prázdninami do relácie V politike lídrov parlamentných strán, aby zhodnotili prvý polrok z pohľadu svojho politického pôsobenia.

Na základe otázok divákov televízie TA3 k účasti Mariána Kotlebu v relácii V politike, považujeme za potrebné povedať, že politická strana Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko bola riadne zvolená v parlamentných voľbách 2016. TA3 pozýva pred parlamentnými prázdninami do relácie V politike lídrov parlamentných strán, aby zhodnotili prvý polrok z pohľadu svojho politického pôsobenia.

Vzhľadom k zvýšenej politickej aktivite strany Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko v národnej rade, ako aj pre iné udalosti súvisiace s touto politickou stranou, ktoré sa dostali do stredobodu záujmu slovenských médií, považuje televízia TA3 účasť Mariána Kotlebu za relevantnú. Relácia V politike, ktorej hosťami boli Robert Fico, Richard Sulík, Alojz Hlina a Marian Kotleba, dosiahla v premiére a repríze kumulatívny reach 596-tisíc divákov. Premiéra relácie bola pritom jednotkou na trhu 42 minút. Obsah relácie V politike zaujal nielen širokú divácku verejnosť, ale aj mnohé slovenské médiá. Podľa agentúry Slovakia online boli vyjadrenia z relácie citované v 67 rôznych mediálnych príspevkoch.

Stanovisko ministerstva zahraničných vecí k vystúpenia Mariana Kotlebu v TA3:

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok