Smer-SD o aktuálnom politickom dianí / Sociálny balíček a opozičná kritika / KDH má kandidátku na primátorku / Súd s poslancom Stanislavom Mizíkom

TA3
10.6.2018 13:19

Hostia: Robert Fico (Smer-SD), poslanec NR SR, predseda strany, Richard Sulík (SaS), poslanec EP, predseda strany, Alojz Hlina (KDH), predseda strany, Marian Kotleba (ĽSNS), poslanec NR SR, predseda strany

Na základe otázok divákov televízie TA3 k účasti Mariana Kotlebu v relácii V politike, považujeme za potrebné zdôrazniť, že politická strana Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko bola riadne zvolená v parlamentných voľbách 2016. TA3 pozýva pred parlamentnými prázdninami do relácie V politike lídrov parlamentných strán, aby zhodnotili prvý polrok z pohľadu svojho politického pôsobenia.

Vzhľadom k zvýšenej politickej aktivite strany Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko v národnej rade, ako aj pre iné udalosti súvisiace s touto politickou stranou, ktoré sa dostali do stredobodu záujmu slovenských médií, považuje televízia TA3 účasť Mariána Kotlebu za relevantnú.

Relácia V politike, ktorej hosťami boli Robert Fico, Richard Sulík, Alojz Hlina a Marian Kotleba, dosiahla v premiére a repríze kumulatívny reach 596-tisíc divákov. Premiéra relácie bola pritom jednotkou na trhu 42 minút. Obsah relácie V politike zaujal nielen širokú divácku verejnosť, ale aj mnohé slovenské médiá. Podľa agentúry Slovakia online boli vyjadrenia z relácie citované v 67 rôznych mediálnych príspevkoch.

Stanovisko ministerstva zahraničia na Facebooku

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok