V srdci Las Vegas zabíjala žena, úmyselne narazila do davu chodcov

21.12.2015 07:12

Najmenej jeden človek zahynul a 37 ďalších utrpelo zranenia na hlavnom bulvári v americkom Las Vegas, keď tam auto vrazilo do chodcov neďaleko hotela a kasína, kde sa konala súťaž krásy Miss Universe. Vodička konala úmyselne.

Žena, ktorá v noci v americkom Las Vegas vrazila autom do chodcov neďaleko hotela a kasína, kde sa konala súťaž krásy Miss Universe, konala úmyselne, uviedla polícia mesta. O život pritom prišiel jeden človek a ďalších najmenej 36 je zranených.

Stav najmenej siedmich zranených je kritický, spresnili podľa agentúry Reuters policajné zdroje. Štyri osoby už medzičasom prepustili z nemocničného ošetrenia. Páchateľku predviedli na výsluch a bude sa musieť podrobiť aj testom na prítomnosť alkoholu a drog v krvi. 

Hovorkyňa univerzitnej nemocnice Danita Cohenová spresnila, že medzi zranenými je najmenej jedno dieťa. Dodala tiež, že mnoho zranených hovorí po francúzsky a potrebuje prekladateľa, čo podľa agentúry DPA naznačuje, že mnohí zo zranených sú turisti, ktorí zavítali do tejto štvrte mesta známej svojimi kasínami a luxusnými hotelmi.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok