Na Záhorí zachraňoval bod pre Senicu stopér Březina

TA3 SITA TASR
3.12.2016 20:34

Futbalisti Senice čakajú na plný bodový zápis v najvyššej slovenskej súťaži už trinásť zápasov. "Záhoráci" v sobotňajšom dueli 18. kola Fortuna ligy hrali nerozhodne s Dunajskou Stredou 1:1, keď remízu zachraňoval v 79. min český stopér David Březina.

Hráči FC DAC 1904 po dvoch domácich ligových víťazstvách - nad majstrovským Trenčínom (2:0) a Michalovcami (2:1) - sa museli uspokojiť s nerozhodným rezultátom. Tímu zo Žitného ostrova po predposlednom jesennom kole patrí v tabuľke 9. miesto s 18 bodmi, FK Senica je predposledná jedenásta v klasifikácii so 14 bodmi.

"Sme v situácii, kedy je každý bod dobrý. Zápas mal dva rozdieľne polčasy. V prvom sme hrali ustráchane, v druhom polčase sa to zlepšilo. Musím hráčov pochváliť za bojovnosť a nasadenie, zaslúžili sme za prístup k zápasu vyrovnať. Pre nás je bod veľmi cenný, Dunajská mala totiž v poslednom období výbornú formu. Zápas bol dnes najmä o bojovnosti, trochu tomu chýbala väčšia futbalová kvalita ale s bodom sme spokojní," komentoval výkon mužstva tréner Miroslav Mentel.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok