Ružomberok v poslednom kole Fortuna ligy zdolal Dunajskú Stredu

TA3 TASR SITA
27.5.2017 22:30

Futbalisti Ružomberka uspeli v domácom stretnutí posledného 33. kola najvyššej slovenskej súťaže Fortuna ligy proti Dunajskej Strede a zvíťazili 2:0. Prvý gól zaznamenal v 23. minúte Peter Gál-Andrezly a o trinásť minút ho napodobnil Jakub Mareš.

Ružomberčania končia sezónu na treťom mieste, ktoré im zaručuje účasť v kvalifikácii Európskej ligy. Tím zo Žitného ostrova obsadil v tabuľke siedmu priečku.

Norbert Hrnčár, tréner Ružomberka: "Veľmi pekným spôsobom sme ukončili sezónu, futbal nám chutil. Tá chuť je podložená poctivou prácou počas celej sezóny. Hráči sa bavili, no zároveň to bolo aj zodpovedné a aj z herného pohľadu veľmi pekné a dobré. Je to tiež pozvánka pre divákov na prvé predkolo Európskej ligy. Verím, že bez ohľadu na to, akého súpera dostaneme, štadión bude ešte plnší. Bolo by to také odmenenie celoročnej roboty."

Csaba László, tréner Dunajskej Stredy: "Z našej strany bol prvý polčas veľmi zlý. Po zápase v Prešove to bolo to najhoršie, čo som videl od svojho mužstva. Koniec sezóny nie je ospravedlnením. V druhej polovici už to bolo lepšie, ale nepodarilo sa nám skórovať. Ružomberok najmä v prvom polčase podal veľmi dobrý výkon a víťazstvo si zaslúžil. Súperovi želám veľa šťastie v Európskej lige a verím, že v ďalšej sezóne odohráme proti sebe dobré zápasy."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok