Trenčín zdolal Zvolen a odlepil sa z posledného miesta

TA3 TASR SITA
13.1.2017 23:07

Trenčín už nie je posledný tím tabuľky najvyššej slovenskej hokejovej súťaže Tipsport ligy 2016/2017. V piatok zdolal doma v stretnutí 38. kola Zvolen 4:1 a zásluhou tretieho víťazstva v sérii poskočil na 9. priečku, kde má dvojbodový náskok pred poslednými Novými Zámkami.

Zvolenčania neuspeli po troch výhrach po sebe, hoci nad Duklou viedli v polovici duelu 1:0. V tabuľke im patrí 5. miesto s päťbodovým mankom na štvrtú Žilinu.

Ján Kobezda, tréner Trenčína: "Prvú tretinu sme nezačali úplne ideálne, hrali sme ľahkovážne, naivne a robili sme chyby. Po nej sme to museli zmeniť a myslím, že sme sa z toho i dostali. Síce sme dostali prvý gól, ale možno sme mali viac z hry a držali sme puk u súpera v pásme. Verili sme, že sa nám to podarí otočiť a aj sa do konca druhej tretiny podarilo. V tej záverečnej sme si už išli za svojím, chalani ukázali veľké srdce a vôľu po víťazstve."

Milan Staš, tréner Zvolena: "V prvej tretine to bol z oboch strán opatrný hokej. Vytvorili sme si aj nejaké šance, ale výborný domáci gólman bol proti a všetko chytil. Hoci sme v priebehu zápasu išli do vedenia, žiaľ, našou nedisciplínovanou hrou a ľahkovážnosťou sme nechali súpera streliť vyrovnávajúci i ďalšie góly. Domáci ukázali väčšie hokejové srdce a viac vôle po víťazstve."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok