Láska ku škatuliam sa jej vypomstila. Mačku omylom odoslali do Kalifornie, našli ju až pracovníci internetového obchodu

ta3
6.5.2024 15:50

Americká rodina z Utahu sa opäť stretla so svojou mačkou, ktorú omylom poslala do stovky kilometrov vzdialenej Kalifornie. Stalo sa tak po tom, čo nepozorovane skočila do balíka.

Cat_Found_Amazon_Box293318040256.jpg
TASR/AP
Mačka Galeana z Utahu

Šesťročná mačka Galeana z Utahu sa rada schováva v krabiciach. To sa jej ale nevyplatilo, keď ju jej majiteľka Carrie Clarková omylom odoslala v zásielke určenej internetovému obchodu Amazon.

Galeana sa po šiestich dňoch ocitla v Kalifornii, kde ju objavili pracovníci firmy. Tí ju vzali k veterinárovi, ktorý mačke naskenoval čip. Bola v dobrom zdravotnom stave, a to aj napriek tomu, že niekoľko dní nemala jedlo ani vodu, píše BBC. V balíku sa okrem mačky nachádzali aj pracovné topánky.

Šťastný koniec

Veterinár následne majiteľke zavolal a vysvetlil, čo sa stalo. Clarková telefonát opísala ako "najúžasnejšiu, najšialenejšiu správu na celom svete". "Najprv som tomu neverila a myslela som si, že je to žart," dodala.

Majiteľka sa potom po domáceho maznáčika vybrala do Kalifornie. "Bolo to úžasné stretnutie! Galeana sa okamžite prestala triasť a uvoľnila sa mi v náručí, keď som ju mohla opäť držať." 

Pozrite si archívnu reportáž o tom, ako brazílsku tlačovku prerušila mačka.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok