Počula výstrel. Exriaditeľ bezpečnostnej služby napojenej na takáčovcov je po smrti, telo našla na poli jeho žena

ta3/Martin Belej
29.4.2024 21:41

V pondelok popoludní našli v Stupave telo bez známok života. Podľa informácií portálu Startitup ide o bývalého policajta a šéfa bezpečnostnej služby Daniela Černušku. Polícia prípad vyšetruje.

Polícia páska 1140 px (facebook.com/policiaslovakia)
facebook.com/policiaslovakia

Zavraždený expolicajt

Bývalý riaditeľ Úradu vyšetrovania v Bratislave a tiež bývalý šéf B.O.B Security Daniel Černuška bol nájdený mŕtvy v poli za bytovým domom v Stupave. Policajtov mala privolať žena nebohého muža, ktorá započula výstrel, píše Startitup.

Expolicajta nedávno obvinila Národná kriminálna agentúra (NAKA).

Pozrite si archívnu reportáž z decembra 2021 o vražde bývalej družky jedného z členov takáčovcov:

Motív vraždy vyšetrujú policajti. „Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Malackách v sobotu (27.04.2024) vo večerných hodinách našli v poli v blízkosti obce Stupava 66-ročného muža so strelnými poraneniami, ktorým aj napriek snahe záchrannej zdravotnej služby na mieste podľahol. Poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ Stupava v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Daný prípad je v štádiu po začatí trestného stíhania,“ vyjadrila sa pre Startitup policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

Napojení na takáčovcov

Polícia vyšetrovala bezpečnostnú službu B.O.B Security pre napojenie na zločineckú skupinu takáčovcov. Smrť Černušku je pokračovaním série úmrtí ľudí napojených na zločineckú skupinu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok