Vražda v Rohožníku má prekvapivé pokračovanie. Polícia obvinila z vraždy zranenú ženu

ta3/TASR
29.4.2024 13:55

Polícia začala pre sobotňajší (27. 4.) incident v Rohožníku trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy a úmyselného prečinu ublíženia na zdraví. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

Rohožník vražda
reprofoto Facebook/Silvia Mračnová TV JOJ

Čo sa stalo?

Polícia a záchranári v sobotu zasahovali v jednom z bytov v Rohožníku v okrese Malacky pre hlásené bodné poranenia u viacerých osôb. Na mieste sa nachádzali mŕtvy muž, zranená žena a dve maloleté osoby.

Po incidente 47-ročný Milan podľahol bodným a rezným ranám v nemocnici. Zranenú 39-ročnú ženu vyšetrili, mala viaceré tržné rany. Neskôr ju prepustili z nemocnice a mali ju strážiť policajti. Spravodajský portál tvnoviny.sk zistil, že polícia obvinila práve zranenú ženu.

"Žiadne ďalšie informácie nie je možné vzhľadom na štádium konania poskytnúť. Pokiaľ ide o otázky týkajúce sa maloletých detí, tieto patria do kompetencie Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny," uviedla pre TV Markíza prokurátorka a hovorkyňa Krajskej prokuratúry Bratislava Gabriela Kováčová.

Pozrite si archívnu reportáž z 27. apríla 2024 o tragédii v Rohožníku.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok