VIDEO: Mŕtvica v priamom prenose? Moderátor vykazoval známky porážky, televízia ho nechala vo vysielaní

27.4.2024 16:07

Moderátor britskej televízie ITV Rageh Omar mal pri piatkovom vysielaní večerných správ viditeľné zdravotné problémy. Robil chyby pri čítaní textu, mal problém s výslovnosťou a zvesené ľavé viečko. Napriek tomu šesťdesiatšesťročný Omar odmoderoval správy až do konca. Informuje o tom portál novinky.cz.

Rageh Omar
X/Abdillahi M. Ali

Rageh Omar vystúpil vo večerných správach od 22:00 miestneho času. Diváci si hneď všimli zvláštne správanie moderátora a to vyvolalo vlnu kritiky a znepokojenia nad jeho zdravotným stavom. Informuje o tom portál Novinky.cz.

Znepokojená verejnosť

Podľa Daily Mail do televízie volala už po desiatich minútach od začiatku vysielania zdravotná sestra pracujúca na JIS, aby vyjadrila svoje obavy. Bola presvedčená o tom, že Omar vykazoval známky mŕtvice. Naliehala, že je moderátor dysfázický, má zvesené ľavé oko a nezreteľnú reč, čo sú príznaky mŕtvice.

“Bohužiaľ, je to niečo, čo som ako zdravotná sestra videla už veľakrát. Som absolútne šokovaná nedostatkom ochoty na vyhľadanie lekárskej pomoci. Povedala som im, že ich moderátorovi nie je dobre, a oni mi odvetili, že sú si toho vedomí,“ uviedla zdravotná sestra.

V starostlivosti lekárov

Muž odmoderoval celé vysielanie a v závere poďakoval divákom. Na obraze bol ešte dvadsať sekúnd, zatiaľ čo na obrazovke bežali titulky.

Hovorkyňa ITV potvrdila, že Omarovi sa naozaj v priamom prenose urobilo zle a je momentálne v starostlivosti lekárov. “Sme si vedomí obáv našich divákov ohľadom zdravia Rageha Omara. Ragehovi sa urobilo nevoľno počas moderovania piatkových Správ o desiatej a teraz sa mu dostáva lekárskej starostlivosti. Ďakujeme všetkým za ich prianie,“ uviedla v piatok večer hovorkyňa televízie ITV.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok