Pred tunelom Branisko uzatvorili diaľnicu. Dôvodom je požiar dvoch nákladných áut

ta3/TASR
11.4.2024 13:42 , Aktualizované: 11.4.2024 20:27

Požiar poškodil vozovku diaľnice D1 pred zjazdom na Hendrichovce. Národná diaľničná spoločnosť aktuálne robí všetko pre to, aby čo najskôr sprejazdnila úsek v smere Poprad - Prešov, ktorý je menej poškodený. Informoval o tom odbor marketingu a komunikácie NDS.

Nehoda - dialnica
Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj

Zrážka na diaľnici

Zelená vlna RTVS informuje, že dva kamióny sa zrazili na diaľnici pred Hendrichovcami smerom z Prešova na Poprad. "Oba horia, úsek je v oboch smeroch neprejazdný, obchádzka vedie cez Hendrichovce, Bertotovce a Chminiansku Novú Ves," spresnila.

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová uviedla, že v dôsledku zrážky začalo jedno z vozidiel horieť. "Jeden z vodičov bol na mieste podrobený dychovej skúške, výsledok bol negatívny, druhý vodič bol prevezený do nemocnice, nakoľko utrpel zranenia. Na mieste sú všetky záchranné zložky," povedala Ligdayová.

Na mieste nehody sa podľa hovorkyne Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Petry Klimešovej nachádzala jedna zranená osoba. "Záchranári transportovali do nemocnice v Prešove 29-ročného muža s viacerými poraneniami a popáleninami," uviedla.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok