Čelná zrážka medzi Ružindolom a Trnavou si vyžiadala jednu obeť. Matka neprežila, jej malé dieťa je v nemocnici

ta3/TASR
26.3.2024 18:07

Na ceste medzi Trnavou a obcou Ružindol sa krátko pred obedom čelne zrazili dve vozidlá. Podľa prvotných informácií vodiča jedného z vozidiel záchranársky vrtuľník transportoval do nemocnice s vážnymi zraneniami. Nehoda si vyžiadala jednu obeť.

nehoda
Facebook/Air - Transport Europe, letecká záchranná služba

Vodičku druhého auta, jej spolujazdkyňu a batoľa prevzali do starostlivosti pozemní záchranári, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave.

Podľa polície mal 30-ročný vodič auta BMW z doposiaľ nezistených príčin prejsť do protismeru, kde sa čelne zrazil s protiidúcim autom Nissan. Po náraze skončilo BMW mimo cesty prevrátené na bok.

Vodička auta Nissan svojim zraneniam žiaľ v nemocnici podľahla.

Hovorca trnavskej nemocnice Matej Martovič pre tvnoviny.sk uviedol, že dieťa je v stabilizovanom stave. Ťažko zranený je aj vodič druhého auta.

Policajti okolnosti, za ktorých k zrážke došlo, vyšetrujú. Ani jeden z vodičov nebol schopný vykonať dychovú skúšku. Prítomnosť alkoholu preto bude zisťovaná z odobratých vzoriek krvi. Policajti z dôvodu dokumentovania nehody a odstraňovania jej následkov cestu úplne uzavreli.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok