Kočner sa vo väznici pochytil s Černákom. Na vine boli palacinky, chcel ich tenké

ta3
29.11.2023 16:18 , Aktualizované: 29.11.2023 16:52

V leopoldovskej väznici došlo k bizarnému sporu ústredných postáv slovenského podsvetia. Kontroverzný podnikateľ Marian Kočner a mafiánsky boss Mikuláš Černák sa pochytili pre palacinky.

Kočner a Černák
TASR/Pavol Zachar/Jaroslav Novák

Černák si v Leopoldove odpykáva doživotný trest za niekoľko vrážd. V rovnakej väznici sa nachádza aj Kočner, ktorý je na 19 rokov odsúdený za falšovanie miliónových zmeniek.

Palacinky vraj majú byť tenké

Do konfliktu sa dostali po tom, čo Kočner vyhlásil, že mu nechutia palacinky, ktoré boli podľa neho príliš hrubé, informuje portál Plus 7 dní. "Ja toto jesť nebudem, palacinky majú byť tenké!“ povedal Kočner podľa zdroja portálu.

Kočner sa palacinky rozhodol vrátiť do kuchyne, kde mal v tom čase službu Černák. Mafiánskeho bossa sa jeho arogantné správanie dotklo, čo vyústilo do ústneho konfliktu odsúdených. K fyzickému útoku nedošlo a celý spor tak skončil len v slovnej rovine. 

Sociálne siete sa bavia

Incident medzitým baví aj sociálne siete. Satirické stránky vytvárajú internetové mémy a užívatelia horlivo diskutujú, či majú byť palacinky tenké, alebo hrubé.

Pozrite si reportáž, ako Kočner neuspel na Ústavnom súde SR:

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok