Policajti našli v byte plačúcich dôchodcov, uvarili im špagety

TA3 ČTK
10.8.2016 07:48

Do jednej rímskej štvrti zavolali políciu pre hlasnú hádku a plač starých manželov. Tí, aby dvojicu upokojili, uvarili obom špagety.

Policajti našli v byte plačúcich dôchodcov, uvarili im špagety
facebook.com/questuradiroma

Núdzovú linku vytočil jeden zo susedov. Hliadka následne zistila, že v domácnosti 94-ročného muža a jeho o päť rokov mladšej manželky sa žiadny zločin nestal. Polícia ich našla oboch vzlykať.

Mužom zákona povedali, že sa pred tým pohádali. Manželku Jole vraj rozrušili príbehy zneužívania a vojny v televízii a začala zúfalo plakať. Jej partner bol zdrvený z jej žiaľu a začal byť rozrušený taktiež.

"Boli tam len dve duše, ktoré potrebujú útechu," uvádza sa v správe, ktorú polícia zverejnila na sociálnej sieti Facebook.

"Život nie je vždy ľahký. Zvlášť, keď je mesto prázdne a susedia sú preč na dovolenke. Niekedy osamelosť spustí plač. Niekedy je to ako letná búrka. Prichádza náhle a prebehne rýchlo," píšu vo vyhlásení. "Jole a Michele milujú jeden druhého. Ale keď je samota záťažou na srdci, môže sa stať, že sa stratí nádej. Môže sa stať, ako v tomto okamihu, že začnete vo svojom zúfalstve kričať tak nahlas, že v konečnom dôsledku niekto zavolá štátnu políciu."

Štyria muži zákona potom starému páru, ktorý je spolu už 70 rokov, uvarili cestoviny "čo dom dal".

"Použili suroviny, ktoré našli - špagety, maslo, syr a ďalšie vzácnu ingredienciu: ľudskosť. ... Dvojica sa najedla s chuťou," uzatvára správa.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok