Slovan berie doma len víťazstvo, cestou je kombinačná hra

TA3 SITA
13.7.2016 20:21

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava si pred štvrtkovým domácim prvým zápasom 2. predkola Európskej ligy 2016/2017 nepripúšťajú nič iné než víťazstvo. Súperom "belasých" budú hráči lotyšského FK Jelgava.

Úvodný výkop je na programe o 20.15 h na bratislavských Pasienkoch, odveta v Jelgave o týždeň neskôr - vo štvrtok 21. 7. o 17.30 h SELČ. Štvrtkový prvý duel povedie ako hlavný rozhodca Grék Alexandros Aretopoulos.

"Na tréningoch sa pripravujeme na to, s čím by mohol súper vyrukovať. Pred zápasom budeme mať ešte tímové stretnutie, kde si ich podrobne rozoberieme. Bude to dôležitý a určite aj náročný súboj, ale jednoznačne očakávam naše víťazstvo. Musíme potvrdiť úlohu favorita, vyhrať a v konečnom účtovaní postúpiť do ďalšieho predkola," skonštatoval pre oficiálny klubový web maďarský útočník Slovana Tamás Priskin a doplnil: "Vpredu sa chceme presadiť hlavne kombinačným futbalom. Popritom, samozrejme, musíme byť dobre organizovaní vzadu, aby sme udržali čisté konto. Verím, že strelíme zopár gólov a neinkasujeme."

Zverenci cyperského trénera Slovana Nikodimosa Papavasilioua sa premiérovo v novej sezóne predstavia na domácej pôde na Pasienkoch, ktoré majú za sebou výmenu trávnika.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok