Dopravu v Bratislave zablokovala vážna nehoda so smrteľnými následkami

TA3 TASR
13.7.2016 10:21

Komplikácie v rannej dopravnej špičke spôsobila tragická nehoda, ktorá sa odohrala v okrajovej časti hlavného mesta. Osobný automobil sa zrazil s nákladným vozidlom.

Dopravu v Bratislave zablokovala vážna nehoda so smrteľnými následkami
Reprofoto: Facebook.com/Odtahovka

Smrť aj ťažké zranenia

Bratislavskí hasiči zasahovali na Ulici svornosti pri tragickej dopravnej nehode nákladného a osobného auta. Nehoda si vyžiadala jeden ľudský život, dvaja ťažko zranení boli prevezení do nemocnice, informoval hovorca operačného strediska záchranárov Boris Chmel.     

"Pri nehode zomrel 46-ročný muž, ktorý utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. Otvorenú ranu v oblasti hlavy utrpela 46-ročná žena, ktorú následne previezli do Univerzitnej nemocnice v Ružinove. Pri nehode utrpel úraz hlavy a poranenie v oblasti panvy i 18-ročný mladý muž, ktorého odviezli do Univerzitnej nemocnice na Kramároch," povedal Boris Chmel.

Vodiči sa mali úseku vyhnúť

"V Univerzitnej nemocnici Bratislava v Ružinove sme prijali ženu s vážnymi zraneniami. Naši zdravotníci ju operujú a robia maximum pre jej záchranu. Na bratislavských Kramároch sme prijali ďalšieho pacienta zo spomínanej nehody, je v stabilizovanom stave, no s viacerými zlomeninami. Dnes podstúpil operáciu," informovala hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Zuzana Eliášová.

Pri nehode zasahovalo 19 hasičov s piatimi kusmi hasičskej techniky, potvrdilo Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Bratislave. Policajti upozornili vodičov na úplnú výluku dopravy na Ulici svornosti v úseku od križovatky ulíc Lieskovská-Mramorová po križovatku ulíc Kazanská-Slovnaftská, informovala Tatiana Kurucová hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Dôvodom bolo odstraňovanie následkov nehody a s tým spojené prečerpávanie nebezpečnej látky z cisterny (plynu). Predpokladaný čas uzávery bol približne do poludnia, dopravu odklonili cez Podunajské Biskupice. Dopravu na mieste riadili policajti a vodičom odporučili, aby sa úseku vyhli.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok