Speváčku Sinead O'Connor nahlásili ako nezvestnú

TA3 TASR
16.5.2016 21:17

Polícia na predmestí amerického Chicaga hľadala nezvestnú írsku speváčku Sinéad O'Connor. Podľa informácii BBC už hudobníčku so samovražednými sklonmi lokalizovali a je vraj v bezpečí.

Polícia na predmestí Wilmette zverejnila oznámenie, podľa ktorého 49-ročná speváčka O'Connor odišla v nedeľu o 6.00 h miestneho času zajazdiť si v mestskej časti na bicykli a nevrátila sa. Seržant Michael Robinson uviedol, že nemenovaná telefonujúca osoba vyjadrila obavy o zdravie a život speváčky.

Samotná speváčka v minulosti vyhlásila, že máva samovražedné sklony, a v súvislosti s týmito problémami podstupovala liečbu.

Hovorca polície vo Wilmette Eric Peterson uviedol, že hudobníčku O'Connor lokalizovali, hoci nepovedal, kde ju našli. Hovorca však dodal, že speváčka "je v poriadku a už nie je považovaná za nezvestnú či ohrozenú osobu". Nie je jasné, prečo sa muzikantka nachádzala vo štvrti Wilmette, ktorá je predmestím pre vyššiu vrstvu spoločnosti a nachádza sa približne 24 kilometrov severne od Chicaga pri brehoch Michiganského jazera.

Komik Arsenio Hall zažaloval tento mesiac Sinéad O'Connor za jej odkaz na sociálnej sieti Facebook, v ktorom ho obvinila zo zaobstarávania liekov zosnulému muzikantovi Princeovi.

Írska speváčka dosiahla celosvetový úspech so skladbou Nothing Compares 2 U z roku 1990, ktorú zložil práve Prince. Rozruch spôsobila v roku 1992, keď roztrhla fotografiu Jána Pavla II na polovice počas živého televízneho prenosu.


zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok