Na ceste neďaleko Banskej Štiavnice zahynul poslanec kotlebovcov

TA3 SITA
13.5.2016 12:37

Na ceste medzi Banskou Štiavnicou a obcou Banská Belá vyhasol život člena Kotlebovej ĽSNS a poslanca slovenského parlamentu Ondreja Bindera.

Poslanec za Kotlebovu Ľudovú stranu Naše Slovensko Ondrej Binder zomrel vo veku 46 rokov. Ako povedal poslanec strany Milan Uhrík, Binderovi prišlo nevoľno za volantom, zastavil, mal však zvnútra zamknuté auto, museli ho preto vystrihovať hasiči. Ich oživovanie poslancovi už nepomohlo.

"Dopravná nehoda sa stala krátko po 10.00 h na ceste I/51 v smere z Banskej Belej na Banskú Štiavnicu. Vodič Škody Octavia, 46-ročný Ondrej, po prejdení miernej pravotočivej zákruty prešiel do protismeru a bočnou stranou vozidla narazil do zvodidiel," popísala policajnú verziu banskobystrická krajská hovorkyňa Andrea Petrovičová.

Binder bol pôvodne dlhoročným členom KDH. Rozhodol sa však z hnutia vystúpiť, pretože nesúhlasil s podporou strany pre bývalého predsedu Banskobystrického samosprávneho kraja Vladimíra Maňku. Bindera by mal podľa Uhríka v poslaneckých laviciach nahradiť Ján Mora.

img-0054_0a000002-b7ba-f360.jpg
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok