Fico po operácii opäť píše, v komentári kritizoval Sulíka

TA3 HN
26.4.2016 11:23

Robert Fico je po náročnej operácii srdca a je hospitalizovaný u bratislavských srdciarov. Prvýkrát po náročnom zákroku sa zapojil do verejnej diskusie a reagoval na opozičnú aktivitu v kauze Bašternák.

Fico po operácii opäť píše, v komentári kritizoval Sulíka
SITA Robert Tappert

V komentári pre Hospodárske noviny s názvom "Pán Sulík, aspoň na ARO mi dajte pokoj!" kritizuje maniere predsedu SaS. "Ako politik som nikdy nemal ilúzie a očakávania, že opozícia dá mojej tretej vláde sto dní pokoja. Ale že jej predstavitelia budú otvorene klamať a útočiť na mňa aj v čase, keď ležím po operácii na anestéziologicko-resuscitačnom oddelení, považujem za správanie mimo akýchkoľvek pravidiel," napísal Fico.

Ako uviedol, nie je majiteľom žiadneho luxusného bytu a hoci má ako premiér nárok na bezplatné užívanie zariadeného bytu od štátu, prenajíma si byt, ktorý spĺňa aj reprezentačné účely.

img-0073_0a000002-3350-970e.jpg

Nie je údajne ani vlastníkom žiadnych luxusných áut, telefón, ktorý užíva, nemá z úradu vlády, ale zo strany Smer a hodinky dostal na narodeniny. 

"Politická kultúra je slovné spojenie, ktoré opozícii nikdy nič nehovorilo. Kopú a tlčú doľava-doprava, klamú, bez akýchkoľvek dôkazov obviňujú vládu a jej predstaviteľov zo závažných trestných činov. Chápem, že opozícia je nervózna, že opäť nezostavila vládu, ale tento pocit ju neoprávňuje na takéto správanie," doplnil Fico.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok