Karel Gott absolvoval poslednú chemoterapiu

TASR
3.3.2016 00:09

Český spevák Karel Gott, ktorému vlani na jeseň diagnostikovali rakovinové ochorenie lymfatických uzlín, má za sebou aj poslednú, šiestu fázu chemoterapie. Teraz si musí počkať na vyhodnotenie liečby členmi lekárskeho konzília a rozhodnutie o ďalšom postupe.

Karel Gott absolvoval poslednú chemoterapiu
SITA/Marián Peiger

Čaká ho záverečné vyšetrenie

Ako informovali české médiá s odvolaním sa na umelcovu hovorkyňu Anetu Stolzovú, na základe priebežných výsledkov onkologickej liečby nádorové ochorenie ustúpilo.

Za 14 dní čaká "Božského Káju" záverečné vyšetrenie, v rámci ktorého by sa malo potvrdiť, že ochorenie sa podarilo poraziť.

Mnohonásobný laureát československých a českých Zlatých slávikov a ďalších ocenení prostredníctvom  sociálnej siete Facebook dnes poďakoval profesorovi Markovi Trněnému a jeho špičkovému tímu lekárov a zdravotných sestier za profesionálnu a ľudskú starostlivosť.

Pan Karel Gott absolvoval v minulém týdnu na I. interní klinice 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Všeobecné...

Posted by Karel Gott on 2. marec 2016

Poďakoval sa manželke

Rovnako vyjadril vďaku všetkým priateľom a priaznivcom za povzbudivé želania, ktoré mu veľmi pomáhajú po celé obdobie choroby, a pokračoval:

"V ďalších mesiacoch má čaká plánovaná a veľmi dôležitá rekonvalescencia po náročnej liečbe. V priebehu nasledujúcich mesiacov budem mať dosť času premýšľať a vymýšľať, čím by som mohol ešte potešiť svojich priaznivcov. Na záver musím povedať, že celú liečbu som zvládol vďaka veľkej podpore mojej rodiny, hlavne manželky Ivany. Váš Karel Gott".

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok