Pozrite si nezabudnuteľné trapasy opojených celebrít na Zlatých glóbusoch

ČTK
10.1.2016 10:18

Odovzdávanie Zlatých glóbusov, prestížnych filmových ocenení udeľovaných združením zahraničných novinárov v Hollywoode, je večerom plným krásnych rób a filmových hviezd.

Pozrite si nezabudnuteľné trapasy opojených celebrít na Zlatých glóbusoch
SITA/AP youtube.com

Potoky šampanského

Tí, ktorí dostali privilégium pozvania na slávnostný večer vyhlásenia cien, si však okrem hviezdneho lesku môžu užívať aj výhody otvoreného baru s dostatkom šampanského, ktoré by naplnilo plavecký bazén olympijských rozmerov. Následkom toho potom môžu vzniknúť nezabudnuteľné trapasy, ktoré sa rozhodol pripomenúť spravodajský server Hollywood Reporter.

Že po alkohole oťažieva jazyk, vie každý, kto si už nejaký pohárik vypil.  A dosvedčiť to môže tiež Andrew Garfield, ktorý sa v roku 2011 pri predstavovaní filmu Sociálna sieť, v ktorom stvárnil jednu z rolí, zakoktal na komplikovanom slove "inšpiratívny". Než sa pozriete na video, skúste si tipnúť, koľko pokusov potreboval, než ho dokázal povedať správne.

Medzi najčastejšie spomínané nezabudnuteľné okamihy všetkých ročníkov odovzdávania Zlatých glóbusov patrí rok 1980, kedy si pre sošku v kategórii "nová ženská hviezda" prišla Bette Midlerová. Po úvodnom konštatovaní, že ju napomenuli, aby neprekračovala hranice vkusu, divákom s výrečným gestom ponúkla, že im ukáže "svoje zlaté glóbusy", a potom sa pokúsila vsunúť si odovzdanú cenu do úst.

Zmätená Taylorová

V roku 2001 vyhlasovala jednu z cien hollywoodska legenda Elizabeth Taylorová, ktorej vystúpenie prišlo až na konci večera. Zrejme tomuto faktu možno pripísať aj skutočnosť, že evidentne zmätená Taylorová na javisku najskôr nedokázala nájsť správnu artikuláciu, potom sa miesto prečítania nominácie z obrazovky pred sebou dobýjala do obálky s menom víťaza. Následne na to, čo jej moderátor vysvetlil, k čomu tú vec v ruke má, nezabudla z obrazovky po prehľade nominovaných divákom oznámiť aj pokyny z réžie "prečítať meno z obálky".

Nič nepredstierať sa v roku 2014 rozhodla aj Emma Thompsonová, ktorá na pódium vystúpila v jednej ruke s pohárom alkoholu a v druhej držala za ihlové podpätky svoje lodičky. Potom, čo zistila, že jej chýba tretia ruka, odhodila topánky za hlavu a pohárik vymenila za zlatú obálku s menom víťaza.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok