Nemeckú políciu šokovali mŕtve telá detí, hľadajú matku

TASR TA3
13.11.2015 14:05

Telá siedmich bábätiek našli v byte v malom meste Wallenfels v nemeckej spolkovej krajine Bavorsko, 40 kilometrov od českej hranice. Nález spustil rozsiahle policajné vyšetrovanie, pričom polícia spočiatku uvalila embargo na informácie o prípade.

Nemeckú políciu šokovali mŕtve telá detí, hľadajú matku
TASR

Polícia oznámila, že momentálne prebiehajú pitvy. Súdni lekári by mali určiť, ako dlho sú deti mŕtve, aké je ich pohlavie a príčina smrti. Ich správa sa očakáva najskôr začiatkom budúceho týždňa. Je možné, že pôjde o celkovo viac než sedem tiel, keďže nájdené pozostatky sú v pokročilom štádiu rozkladu, uviedla policajná hovorkyňa.

Telá bábätiek našli v dome vo Wallenfelse, do ktorého privolala miestna obyvateľka lekára záchrannej služby po tom, ako objavila jedno mŕtve dieťa.

Podľa webu bild.de polícia prijala telefonát na tiesňovej linke. Pri upratovaní našla rodina škatuľu a v nej pozostatky. "To, čo sme videli, nebudeme nikdy schopní popísať," uviedol nálezca reportérom.

V byte, kde sa nachádzali telá, mala podľa polície v minulosti bývať 45-ročná žena, ktorú zatiaľ nevypátrali. Práve ona je podozrivá.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok