Česká modelka spôsobila núdzové pristátie lietadla s 250 ľuďmi

TA3 ČTK
2.9.2015 14:34

Česká modelka Žaneta Hučíková spôsobila v lietadle v Spojených štátoch taký rozruch kvôli svojej mačke, že stroj na medzinárodnej linke s 250 ľuďmi na palube musel núdzovo pristáť v sprievode dvoch stíhačiek.

Česká modelka spôsobila núdzové pristátie lietadla s 250 ľuďmi
FB/Žaneta Hučíková TWT/Dashlsabella

Tridsaťštyriročná Češka nastúpila v Las Vegas na palubu Boeingu 767 mieriaceho do Frankfurtu nad Mohanom s bežnou palubnou batožinou. Rozruch nastal vo chvíli, keď letový personál zistil, že do lietadla prepašovala aj svoju mačku. Keď jej obľúbené zviera odobrali, najprv sa vraj ešte pred odletom dostala ku kapitánovi a sťažovala sa, že jej mačku zavreli na toalete.

"Po vzlietnutí sa začala biť s jednou z letušiek a udrela ju," citoval denverský denník jednu zo spolucestujúcich Dashu Giraldovú. Kapitán preto rozhodol, že stroj na dvanásťhodinovej ceste do Európy núdzovo pristane po pár desiatkách minút v Denveri. Na pristátie ho doprevádzali dve stíhačky F-16.

Bez názvu.jpg

Keď polícia účastníčku niekoľkých veľkých medzinárodných súťaží modeliek z lietadla vyviedla, zvyšok pasažierov čakal na odlet ďalších päť hodín. Hučíková už sa ale nevrátila. Polícia nemala v úmysle ju obviniť pre incident na palube, zistila však, že agresívna Češka mala staré turistické vízum. Preto sa ocitla v denverskej policajnej väzbe a momentálne vec rieši súd.

The Grand in Biscayne Bay Miami is place where my sweet pet Victoria got born 4 years ago:) we love it here:)))

Posted by Zaneta Hucikova on Monday, June 22, 2015

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok