Ostravu zaplavili tisícky Slovákov, pochodovali mestom

TA3 SITA
2.5.2015 08:19

Naša hokejová reprezentácia nastúpila na úvodný zápas proti Dánsku. Podporiť ju prišli tisíce fanúšikov.

Všetky zápasy by mohli byť vypredané

Nespočetné množstvo slovenských hokejových fanúšikov zaplavilo predpoludním Ostravu. Priaznivci spod Tatier prišli povzbudiť zverencov Vladimíra Vůjtka v prvom zápase na 79. majstrovstvách sveta v Česku.

Od skorého predpoludnia v okolí ČEZ arény priaznivci čakali na úvod duelu, vo fanúšikovskej zóne dokonca mohli vyhrať lístky na zápas. Početná skupina Slovákov sa zúčastnila aj na organizovanom pochode ulicami Ostravy, z Mierového námestia k hale "vyrazili" približne tri stovky priaznivcov a postupne sa pridávali ďalší. Očakáva sa, že ostravská aréna bude počas všetkých duelov slovenského mužstva vypredaná.

Dáni doplnili na súpisku kvarteto korčuliarov

Vedenie dánskej hokejovej reprezentácie pred duelom doplnilo na turnajovú súpisku kvarteto korčuliarov. K pôvodnej pätnástke pribudli obranca Björn Uldall i útočníci Kirill Starkov, Anders Poulsen a Mathias Hansen. Tréner Jan Karlsson má k dispozícii dovedna duo gólmanov, sedem bekov a tucet útočníkov.

Slovenská hokejová reprezentácia nastúpila na duel v modrých dresoch, ich súper vykorčuľoval na ľad v bielej kombinácii.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok