Hosťujúca Trnava porazila Nitru

SITA TA3
13.9.2013 19:58

V prvom polčase diváci nevideli veľa futbalovej krásy. Mužstvá sa dlho oťukávali a ofenzívne akcie oboch tímov sa končili už v zárodku. V 34. min neuspel strelou z väčšej diaľky Kotrík, o pár minút neúspešne hlavičkoval jeho spoluhráč Cléber.

Hosťujúca Trnava porazila Nitru
SITA

V závere prvého polčasu si šance vypracovali hostia, menovite Hodek. Ten sa najskôr po Vlaskovej prihrávke nedostal k zakončeniu, následne v 44. min nepremenil veľkú príležitosť. Trnavčania nepadli do obrannej pasce domácich, ocitli sa traja pred nitrianskym brankárom Pernišom, no Hodek ho nedokázal prekonať.

Trnavský útočník si všetko vynahradil po zmene strán. Vlasko odcentroval z ľavej strany, nikto z domácich hráčov loptu nezachytil a nedôrazne bránený Hodek zblízka otvoril skóre - 0:1. Hosťujúcich futbalistov tento gól povzbudil do ďalšej aktivity. V 57. min neuspel v dobrej príležitosti Procházka. Trnavského brankára Filipka zamestnal v 76. min strelou Boszorád. V ďalšom priebehu sa domáci snažili niečo s výsledkom spraviť, ale rozumne hrajúci hostia ich nepustili do veľkej šance. Neujali sa ani brejkové situácie hostí, zápas sa však napokon skončil ich jednogólovým víťazstvom.

FC Nitra - FC Spartak Trnava 0:1 (0:0)
Gól: 49. Hodek, ŽK: 36. Turčák, 83. Barosso Sánchez - 6. Janečka, rozhodovali: Pavlík - T. Somoláni, Bóllo, 2285 divákov

Zostavy:
Nitra: Perniš - Kolbas, Kaspřák, Mičic (83. Šmehyl), Barosso Sánchez - Šimončič, Kotrík - Turčák, V. Gajdoš (61. Boszorád), Cléber - Vestenický
Trnava: Filipko - Štepanovský, Adámik, Janečka, Grabež (12. Martin Tóth) - Maruško - R. Procházka, Augustíni (64. K. Kuzma), Vlasko, Ján Chovanec - Hodek (82. Poznar)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok