Tím okolo Alberta Contadora ukončí po sezóne spoluprácu s ruskou bankou

SITA
25.7.2013 12:40

Ruská banka Tinkoff po sezóne prestane figurovať v názve cyklistického tímu Saxo-Tinkoff okolo Alberta Contadora. Majiteľ dánskeho zoskupenia Bjarne Riis sa nedokázal so sponzorom dohodnúť na ďalšom pokračovaní spolupráce a bude hľadať nového partnera.

Tím okolo Alberta Contadora ukončí po sezóne spoluprácu s ruskou bankou
SITA

"Počas rokovaní s Tinkoff Bank sa ukázalo, že sa rozchádzame v názoroch, ktoré sú kľúčové pre spoluprácu v záujme rastu a úspechu tímu aj po sezóne 2013. V prvom rade sme sa nevedeli dohodnúť na tom, ako tím riadiť. Preto som sa rozhodol hľadať iné možnosti a ukončiť rozhovory s Tinkoff Bank. Ďakujem osobne Olegovi Tinkovovi a celej banke za pomoc. Teším sa na spoluprácu v zvyšnej časti sezóny," cituje Riisa portál cyclingnews.com. Druhý partner - dánska banka Saxo - bude aj v roku 2014 pokračovať v podpore najlepšieho družstva na Tour de France 2013.

Oleg Tinkov na sociálnych sieťach kritizoval dvojnásobného víťaza TdF Contadora za jeho účinkovanie na tohtoročných pretekoch, ktoré viedlo len k štvrtému miestu v celkovom poradí. "Jeho výkon nezodpovedá platu. Je bohatý, ale chýba mu hlad po úspechu, to je môj názor," uviedol Tinkov na Twitteri.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok