Najzaujímavejšie fotografie týždňa

TA3
30.6.2013 07:31

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA
Wallenda (SITA).jpg

1. Nick Walleda sa len tak akoby nič prešiel po oceľovom lane, ktoré bolo natiahnuté nad Veľkým kaňonom. Pod ním nič, len vyschnuté riečisko.  (AP Photos/Discovery Channel, Tiffany Brown)

The Robots (SITA).jpg

2. Predstavujeme vám hudobnú skupinu zloženú len z robotov s názvom Z-Machines. Na gitaru hrá Mach, klávesy ovláda Cosmo, bubnuje Ashuram. Áno, to všetko je možné v Tokiu. (AP Photo/Koji Sasahara)

India sneh (SITA).jpg

3. Indovia sa chránia dáždnikmi pri prílive, ktorý spôsobil monzún. (AP Photo/Koji Sasahara)

škraboška (SITA).jpg

4. Pánska kolekcia Etro na jar - leto 2014 prináša aj elegantnú masku na tvár. Upozorňujeme, že je to vhodné nosiť len počas Týždňa módy v Miláne alebo ak ste Zorro. (AP Photo/Giuseppe Aresu)

models.jpg

5. Dizajnér Rick Owen sa zase v Paríži snažil zaujať okrem odevných kreácií aj estónskou kapelou, ktorá zvládla zavesená za nohy zahrať punk. (AP Photo/Francois Mori)

Irán (SITA).jpg

6. V Iráne vedia osláviť Medzinárodný deň boja proti drogám naozaj vo veľkom. Na slávnostnom ceremoniáli zapálili 50 ton omamných látok, a to všetko sledovali aj úradníci a zahraniční hostia. (AP Photo/Ebrahim Noroozi)

Wimbledon (SITA).jpg

7. Odštartoval Wimbledon. Väčšinou tenisti s raketami bežia, ale Dustin Brown to skúšal na loptičku aj iným spôsobom. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

povoden.jpg

8. Kevan Yeats sa snažil dostať do bezpečia nielen seba, ale v rozvodnenej rieke High River sa vrátil aj pre mačku. (AP Photo/The Canadian Press, Jordan Verlage)

uhliky.jpg

9. Oslava noci sv. Jána býva u nás spájaná s preskakovaním svätojánskych ohňov. V Španielsku radšej prejdú so svojou láskou rovno po rozžeravených uihlíkoch. (AP Photo/Alvaro Barrientos)

handzus.jpg

10. Slovenskí fanúšikovia NHL boli rozdelených na tých, ktorí drukovali Michalovi Handzušovi a Mariánovi Hossovi a tých, ktorý stáli za Zdenom Chárom. Finále síce dopadlo lepšie pre Handzušovo Chicago Blackhawks, ale obaja Slováci sa dokázali po zápase bratsky objať. (AP Photo/Elise Amendola)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok