Najzaujímavejšie fotografie týždňa

SITA, TA3
28.4.2013 10:05

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
rumunsko
Kambodža (SITA).jpg

Miestni robotníci pracujú na stavbe v Kambožskej dedine Koak Khneang, kde sa pripravuje predaj stoviek nových bytov. (AP Photo/Heng Sinith)

Čína (SITA).jpg

Čínsky vojak stojí na stráži pri hlavnom vchode do budovy v Pekingu, v ktorej práve prebiehalo stretnutie amerického generála Martina Demspeyho s predstaviteľmi čínskych armádnych zložiek. (AP Photo/Andy Wong, Pool)

Gringo (SITA).jpg

Obraz brazílskeho umelca Cardia Gringa s názvom Ľudská dôstojnosť. Obraz je vystavený v Ženeve v sídle Červeného kríža.. (AP Photo/Keystone, Salvatore Di Nolfi)

Rumunsko (SITA).jpg

Víťazom súťaže Mladý fotograf roka sa na Sony World Photography Awards stala rumunka Alecsandra Dragoi. Jej víťazná fotografia zobrazuje oslavy nového roka v Rumunsku. (Alecsandra Dragoi/Sony World Photography Awards prostredníctvom AP Images)

solar.jpg

Lietadlo na slnečný pohon Solar Impulse prelietava nad Golden Gate v San Franciscu. (AP Photo/Solar Impulse)

korea.jpg

Séverokórejská žena za sebou ťahá chlapca na kolieskových korčuliach po ceste blízko demilitarizovanej zóny. (AP Photo/David Guttenfelder)

 

zaplavy.jpg

Afganskí utečenci so sebou nesú svoje veci po záplavách v okrese Sholgara. Záplavy v severnom Afganistane si tento týždeň vyžiadali viac než tucet obetí. (AP Photo/Mustafa Najafizada)

Bangladéš budova 2 (SITA).jpg

Bangladéšsky záchranár volá o pomoc pri vyprosťovaní preživších na mieste zrútenia 8 poschodovej budovy textilnej fabriky. Počet mŕtvych prevýšil 350, no záchranné práce stále pokračujú, keďže zpod trosiek sa neprestávajú ozývať hlasy. (AP Photo/Kevin Frayer)

Nepál (SITA).jpg

Nepálske dievčatko hádže vodu na 22 kameňov Balaju Baise Dhara počas fesitavalu Lhuti Purnima v nepálskom Káthmandu. Hinduisti veria, že tento kúpeľ pomáha liečiť bolesť a kožné ochorenia. (AP Photo/Niranjan Shrestha)

pakistan.jpg

Na oblohe sa počas mítingu Pakistanskej Moslimskej Ligy objavil blesk. Míting bol pod drobnohľadom bezpečnostných zložiek, kvôli prebiehajúcim útokom na politikov počas tamojšej predvolebnej kampane. (AP Photo/B.K. Bangash)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok