Corgoň liga - Prešov - Zlaté Moravce 0:1

SITA
9.11.2011 20:03

Futbal - Corgoň liga 2011/2012 - 16. kolo: 1. FC Tatran Prešov - FC ViOn Zlaté Moravce 0:1 (0:0) Gól: 76. Pavol Majerník, ŽK: 16. Kolbas, 35. Guba, 79. Krob - 24. Orávik, 33. Chren, 45.+ Paur, 87. A. Candrák, rozhodovali: Gábor - Mókoš, Petríček, 1230 divákov

Zostavy:
Prešov: Jakub Diviš - Kolbas, Piter-Bučko, Krajník, Krob - P. Lipták - P. Katona (79. Žůrek), M. Adam (61. V. Macko), Papaj - Guba (61. Higor Sales de Coimbra), Mariano Bernardo 
Zlaté Moravce: M. Kuciak - Pavlenda, Janečka, Pavol Majerník, Chren - M. Pavlovič - Orávik (71. A. Candrák), Kuračka, Paur, M. Hruška (87. Hodek) - Brčák (68. Pavelka) 

V prvom polčase sa v Prešove hral slabučký futbal. Tímom nefungoval stred poľa a viazli kombinácie. Zlatomoravčania sa spoliehali výlučne na brejky a v 5. min mohli ísť do vedenia, keď Orávik zoči - voči Divišovi trafil len nohy brankára domácich. V 29. min sa hosťujúci Brčák predral cez Krajníka až do pokutového územia, sieť však rozvlnil iba z vonkajšej strany. Tatran nenadväzoval na dobré výkony z predchádzajúcich zápasov a ozýval sa aj piskot prešovských divákov.

Hostia zo Zlatých Moraviec mali v druhom polčase lepší prechod do útoku a kontrolovali hru. ViOn-u však chýbali vyložené šance. Domáci vyslali strelu na bránku až v 61. min, keď Kolbas napriahol spoza šestnástky a Kuciak musel zasahovať. Gól Zlatých Moraviec prišiel v 76. min: Majerník po rohovom kope hlavičkou otvoril skóre. Prešov nepredviedol nič z futbalového kumštu, prehral zaslúžene.

Hlasy:

Štefan Tarkovič (tréner Prešova): "Prehrali sme zaslúžene. Neukázali sme nič, súper hral zodpovedne, dal gól a zvíťazil." 

Juraj Jarábek (tréner Zlatých Moraviec): "Vedeli sme, že nás nečaká ľahký zápas, snažili sme sa hrať na protiútoky. Sme radi, že sme Tatran zdolali."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok