Banská Bystrica remizovala so Žilinou, udržala si štvrtú priečku v skupine o titul

TA3 TASR
29.4.2023 20:25

Futbalisti MFK Dukla Banská Bystrica remizovali v 7. kole nadstavbovej časti Fortuna ligy v skupine o titul s MŠK ŽIlina 1:1 a udržali si štvrtú priečku v tabuľke. Hráči spod Dubňa nevyhrali piaty duel za sebou.

MFK Dukla Banská Bystrica – MŠK Žilina 1:1 (1:1)

Góly: 25. Rymarenko – 4. D. Ďuriš. Rozhodcovia: Ruc – Kmec, E. Weiss. ŽK: M. Rusnák, Nemčík, Jambor (všetci Žilina), 2710 divákov

Banská Bystrica: Hruška – Uhrinčať, Gorosito, Willwéber – Ľupták – Pišoja (62. A. Slávik), Balič, M. Faško (82. Svetlík), Záhumenský (82. Káčerík) – Franko (62. Depetris), Rymarenko

Žilina: Belaník – Minárik, Stojčevski, Nemčík – M. Rusnák (83. Kopásek), Gidi (46. Iľko), Sauer, Javorček (66. Bari) – Kaprálik, Jambor (79. Essomba), D. Ďuriš (66. Galčík)


Do vedenia išli hostia už vo štvrtej minúte po rohovom kope Kaprálika, keď si lopta našla v šestnástke voľného Ďuriša a ten z voleja parádne trafil. Domáci vyrovnali v 25. minúte po centri Záhumenského a pohotovej koncovke uzdraveného Rymarenka zo stredu pokutového územia. V druhom polčase mali viac príležitostí Bystričania, ale 19-ročného Belaníka pri jeho premiére v najvyššej súťaži už neprekonali.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok