Rennera po dvoch týždňoch prepustili z nemocnice. Zranil ho snežný pluh

ta3 čtk
18.1.2023 12:18

Americký herec Jeremy Renner, ktorý na začiatku januára utrpel vážne zranenie pri odpratávaní snehu, bol prepustený z nemocnice. Informoval o tom denník The Guardian. Renner bol viac ako dva týždne hospitalizovaný po tom, čo ho pri odpratávaní snehu z príjazdovej cesty blízko jeho domu v Nevade pritlačil jeho snežný pluh.

Rennera po dvoch týždňoch prepustili z nemocnice. Zranil ho snežný pluh
TASR/AP

Päťdesiatdvaročný Renner informoval, že sa vrátil z nemocnice prostredníctvom komentára na Twitteri. Uviedol, že si doma s rodinou užil sledovanie jednej epizódy seriálu Mayor of Kingstown, v ktorom hrá.

Renner, známy okrem iného z filmu Avengers: Endgame a ďalších filmov americkej spoločnosti Marvel Studios, bol na Nový rok hospitalizovaný po tom, čo ho pri pokuse o odpratanie snehu z príjazdovej cesty blízko jeho domu v Nevade pritlačil jeho snežný pluh. Stroj sa rozbehol, keď bol herec mimo vozidla. Podľa miestneho šerifa sa Renner zranil po tom, ako sa snažil dostať späť na miesto vodiča. Renner utrpel tupé poranenie hrudníka, kvôli ktorému musel podstúpiť dve operácie, uviedla jeho hovorkyňa.

Renner, ktorý bol dvakrát nominovaný na Oscara, je známy predovšetkým vďaka úlohe Clinta Bartona alebo Hawkeya z dielne americkej spoločnosti Marvel Studios. Zahral si v niekoľkých filmoch o superhrdinoch Avengers a v spin-off televíznom seriáli Hawkeye. Renner si meno urobil aj výkonmi vo filmoch zo série Mission: Impossible. Nominovaný na Oscara bol za hlavnú úlohu v dráme z vojny v Iraku Smrť čaká všade a vedľajšiu úlohu v snímke Mesto.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok