Volkswagen Taigo spoznal slovenské ceny. Na akej sume začína základná verzia?

TA3/SZ
4.2.2022 18:30

Štýlový mestský crossover s kupé karosériou od Volkswagenu spoznal slovenské ceny. Aký motor poháňa základ ponuky?

Volkswagen Taigo spoznal slovenské ceny. Na akej sume začína základná verzia?
Volkswagen

Najlacnejšie VW Taigo s manuálnou prevodovkou a jednolitrovým TSI motorom s výkonom 110 konských síl vás bude stáť 17990 eur. Rovnako vybavené Taigo v základnej verzii Life s automatickou prevodovkou DSG vychádza na Slovensku na 19590 eur. Už v štandarde dostanete predné a zadné LED svetlomety, multifunkčný volant, parkovacie senzory či asistenčný systém Front Assist a Lane Assist.

Taigo Volkswagen

Druhou výbavou v ponuke je verzia Style, ktorá začína na sume 20190 eur. Za túto sumu dostanete motor 1.0 TSI s výkonom 110 koní a manuálnou prevodovkou. Rovnakú výbavu, no s motorom 1.5 TSI s výkonom 150 koní a automatickou prevodovkou dostanete za príjemných 23490 eur. Štandardom tejto výbavy sú 17 palcové disky kolies, adaptívne LED svetlomety IQ.Lights, adaptívny tempomat Travel Assist či väčší displej infotainmentu.

Taigo Volkswagen

Vrchol ponuky tvorí výbava R-Line, ktorej ponuka opäť začína s motorom 1.0 TSI a manuálnou prevodovkou. Za takúto kombináciu si značka pýta 20290 eur. V prípade, ak siahnete po motorizácii 1.5 TSI s automatickou prevodovkou a výkonom 150 konských síl, automobilka vám naúčtuje 23590 eur.

Taigo Volkswagen

R-Line dostane okrem iného aj rozdielne, športovo ladené nárazníky s ostrejšími tvarmi a väčšími nasávacími otvormi. Štandardom je taktiež čierny strop, športové sedadlá, Travel Assist a LED hmlové svetlomety.

Na želanie je možné pridať audiosystém Beats, navigáciu, strešné okno, dvojzónovú klimatizáciu či ťažné zariadenie a mnoho dalších príplatkových položiek.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok